tiistai 6. syyskuuta 2011

last couple of days
Heippa! Viikonloppu meni taas hurjan nopeesti ohi ja pari viimeistä päivää on mennyt töissä ollessa. Eilen illalla ehtisin pitkästä aikaa treffaamaan paria kaveria. Käytiin pienellä porukalla kiinalaisessa syömässä ja leffassa kattomassa morsiusneidot, joka oli ainakin mun mielestä hirmu kiva!

Kuvasin vielä pari uutta juttua, joita on tarttui mukaan tänään kaupungilla piipahtaessa. Mulle tuli pari viikkoa sitten viesti, että voitin jostain kilpailusta Jackpotin paidan sain valita minkä halusin, ja valitsin ton mustan napillisen peruspaidan. Musta toi on hirmu kiva ja niin perus/yksinkertanen, että tulee varmasti tarpeeseen. Sokoksesta puolestaan löytyi pitkään etsinnässä ollut täydellinen poncho! Oisin halunnu harmaan tai valkosen mutta toi musta käy myös oikeen hyvin :) Hintaa poncholla oli henkilökunta-alejen jälkeen n. 25,50€, normaalihinta 29,95€.

5 kommenttia:

  1. Ihana toi punainen laukku! Vautsi. :-) ja hei samasta kuvasta bongasin ton Kalevalan sormuksen, oon jo pitkään halunnu samanlaista! kuinka paljon se makso? :-)

    VastaaPoista
  2. maria: voi kiitos! :)

    Heta: kiitti, se on mun uus rakkaus :) ööm toi hopeinen on niistä kaikkein arvokkain, oisko ollu viidenkympin kieppeillä? siit on jo muutama vuos ko sain ton ni en tiijä onko hinta muuttunu, tuskimpa :>

    Jetta: kiitos :>

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX