maanantai 15. marraskuuta 2010

make a wish and place it in your heart

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Viikonloppu meni taas ohi liian nopeesti, ja samoin mun lomaviikko. Oon tässä pari tuntia taistellu psykan tehtävän kanssa ja voin kertoa, että oisin voinu lomailla vielä toisen viikonkin.
Lauantaina oltiin kaverin tupareissa ja tässä ois muutamat kuvat sieltä. Kaverin taistelukala Pasi koko kovia sen illan aikana, eräs tyyppi päätti lisätä akvaarioon vähän vahvempaa tavaraa, ja no voitte arvatakin mitä Pasi oli mieltä. Meillä oli käynnissä aikamoinen pelastusoperaatio, mutta nyt Pasi uiskentelee taas tytyväisenä akvaariossaan :)
Käytiin tänään Eliisan kanssa pyörähtämässä Hansassa, ja muutamia kivoja juttuja tarttu mukaan, niistä lisää myöhemmin ;) Oon muuten koittanu metsästää sopivaa korutelinettä, joten jos joku on nähny kivoja sellasia jossakin niin vinkit on enemmän kuin tervetulleita!

Ja hei, olis ihan superkivaa jos jaksaisitte laittaa postausehdotuksia TÄNNE! Nyt teillä on mahdollisuus vaikuttaa tän blogin sisältöön ja mä mielelläni toteuttaisin erilaisia postausideoita.

5 kommenttia:

 1. anttilassa ainakin näin sellasia telineitä, oli ihan hienoja. ja joskus kauan sitten suomalainen kirjakauppa möi kans : )

  VastaaPoista
 2. JT: nam :>

  Anonyymi: kiitos vinkeistä, mun tarttee mennä kattelee :)

  VastaaPoista
 3. ihania herkkuja ja tiiäkkö sulla on aivan ihanan väriset hiukset :) !

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX