maanantai 22. marraskuuta 2010

Lanvin for H&M

Huomenna se tapahtuu! Lanvinin ja H&M:n yhteistyömallisto tulee myyntiin valittuihin kauppoihin ja nettikauppaan. Oon monista blogeista lueskellu tästä mallistosta, mutta en oo osannu päättää mitä mieltä oon. Niin suuri osa vaatteista oli sellaisia, joita en voi ikinä kuvitella mun päällä, mutta miesten mallistosta mä tykkäsin.

Photobucket
Photobucket

Jokin aika takaperin aloin selaamaan tarkemmin mallistoa, ja löysinkin muutamat suosikit. Kokosin eniten mun silmiä miellyttävistä kollaasin:

Photobucket

Varsinkin toi musta mekko on ihan lemppari! Mä niin haluisin sen, mutta tiijän jo nyt, ettei mulla olis sille pahemmin käyttöä. Sellasia tilaisuuksia, jossa mekkoja vois pitää on niin vähän, ja ylipäänsä mulla on jo nyt niin paljon mekkoja, joten tilaisuuden sattuessa on kyllä varaa valita, mitä päälle laittaa. Toi musta hame on tällähetkellä se juttu, jonka mä tilaisin, jos tosta mallistosta jotain tilaisin. Voi kyllä olla että, jotain mä tuun huomenna ostoskoriin klikkailemaan, sen näkee sitten.

PS. Muistuttelisin vielä, että vielä ehtii kysymyksia laittelemaan tänne kysymyspostausta varten! Vastaan kysymyksiin varmaankin lähipäivinä, joten kipinkapin kyselemään :)

6 kommenttia:

 1. toi musta mekko on todellakin aivan ihana! mallisto on mun makuun vähän liian röyhelöinen ja juhlava juuri vaatteiden käyttökertoja ajatellen..

  VastaaPoista
 2. Roosa: nii on ! samaa mieltä mäkin mallistosta oon :> mutta toi musta taikka punainenki mekko on kyllä kiva :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin kirjottelin just tästä, ei kyllä iske muhun ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Riikka: joo huomasin, ja oon aikalailla samaa mieltä kun sä :)

  VastaaPoista
 5. ja vähän liian kalliita on ...... joku 200 yhest mekost hah

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: on sitä ennenkin mekosta 200€ maksettu. kalliitahan ne on verrattunu H&M:n normi hintoihin, mutta ei todellakaan mitään ylitse pääsemättömän kalliita, kyllähän mekot yleensäkin maksaa. jos oisin mekon tarvinnu ja olis hyvä päällä nii olisin kyllä maksanu sen 149€ jommasta kummasta noista ylläolevista ihanuudesta

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX