torstai 10. kesäkuuta 2010

bikboklove

Kauan odotettu Tukholman matka varmistui viimein, eli me suunnataan kaverien kanssa Tukholmaan muutamaks päiväks juhannuksen jälkeen. Oon ajankuluks selaillu netissä Tukholman liikkeiden tarjontaa, ja teinkin kollaasin johon keräsin kaikkea ihanaa mitä BikBokista löytyi.

Photobucket

Mä ihastuin noihin ihaniin tunikoihin ja mekkoihin. Varsinkin noi kukalliset mä haluan! Ja noista koruista en sanokaan mitään - kaikki heti mulle.

Mitäs te tykkäätte? Kolahtaako kollaasi teihin?

9 kommenttia:

  1. mitä järkee ku parhaat on jo suomes : monki ja weekday <3

    VastaaPoista
  2. toi ylärivin olkaimeton kukkamekko: aaaah <3 haluun ton ! on tos muutama muuki ihan kiva. ps. koska haluut sun korvikset ? :)

    VastaaPoista
  3. Hehe, nauratti toi ekan anon kommentti, kun sun kollaasi on kuitenkin bikbokista:D Kyllähän siellä Tukholmassa voi muutakin tehdä kun shoppailla;)

    Mun suosikit on alarivin shortsit ja noi kukkamekot <3 Onneksi taidan itsekin päästä kesällä bikbokiin, kaveri on Tukholmassa töissä ja pitäis lähtee moikkaamaan häntä!

    VastaaPoista
  4. kelpais kyllä noi kaikki!:)

    VastaaPoista
  5. "noista en sanokkaan mitään mut silti snaoit? miks kirjotat noin jos kuitenkin sanot. okei sama se mullle :D näytti vaa hölmölt! ja sellasta et tä ei jotenki kuulosta sulta tä teksti,en väitä et matkik tms, mut jotenki silti:o

    VastaaPoista
  6. nyt olin ite silti silti. näyttääpä vammaselta :D MUTTA KUITENKIN

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: juur sitä järkeä että bikbokia ei oo Suomessa. PS. niinko Jennaki sano: "Tukholmassa voi muutakin tehdä kun shoppailla;)"

    koo: no aija! :) noo sitte ko nähdään? :)

    Jenna: muaki kyllä, ja oot ihan oikeessa ;D Toivottavasti pääset matkaan :>

    Anonyymi: mullekin :)

    Anonyymi: blaablaablaa hups että sanoin niin (empäs muuten sanonukaan). PS kylläpäs sä tiijät hyvin miltä mä kuullostan ja miten mä puhun

    VastaaPoista
  8. noi huivit on kivoja! :)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX