keskiviikko 24. helmikuuta 2010

no matter what it's gonna take I gotta make this move

Heipsan! Mulla on ollu tosi kiva päivä, mutta siitä pian lisää.

Tähän alkuun parille anonyymille tiedoksi (ja vaikka muillekin), joilla on jokin ongelma mun blogin kanssa, että ne negatiiviset kommentit otetaan rakentavana palautteena, vaikka ne poistaisinkin enkä mitään vastais. Totta kai mä ne luen, ja kiinnitän niihin huomiota. Jos ei kiinnosta kuvat ja asiat, joita täällä höpötän, nii turha vaivautua lukemaan tai alkaa käskeä mua tekemään yhtään mitään. Paremmasta huomisesta oonkin jo sanonu, että ko kirjotukset on pian, nii se vaikuttaa suuresti tähän blogiin. Eihän mun oo mikään pakko postata ennen ko kirjotukset on ohi, jos se tekee teille paremman mielen. Ehkäpä sillon kirjotusten jälkeen saatais edes vähän mielenkiintoista sisältöä tänne. No way. Eli siis postauksia tulee normaaliin tapaan, jottei mun pää hajoa lukiessa :D Mä kirjotan tätä blogia itteni vuoksi, joten mua ei kiinnosta kiinnosta tykkäättekö mun pitsanpalasten kuvista vai ette, ainaki oli hyvää pitsaa! :-D
<3:llä Milla No niin ja sitten asiaan. Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Takki & lapaset H&M, pipo Citymarket, kaulahuivi Forever 18 (Saksasta), huppari One Way & kengät Converse

Näissä kuvissa näkyy toi mun lemppari valkoinen tupsupipo, jota ettisin viimetalvena oikeen urakalla. Hennesistä, Lindexistä, Studiosta eikä mistään muualtakaan löytyny just sellasta pipoa ko halusin. Noh vahingossa kävin sitte cittarissa ja voila! mitä löysinkään, mun ultimate favourite pipon. Huomasin muuten myös, että noi conssut näyttää ulkovalossa ihan oudoilta, muuten valkosilta mut reunat ja nauhat luonnonvalkosilta, miksi ? Sisällä ne on kokonaan ihan kauniin valkoset, höh.

Aamupäivän oon taas hengaillu vaan kotona, mutta iltapäivällä lähdin Anun mukaan tallille. Voin vaan sanoa, että hevoset on pelottavia :-D Olin hevosen selässä varmaan kolmannen kerran elämässäni, ja täytyy sanoa ettei ne hevoset oo todellakaan mun juttu :D Pelkäsin kuollakseni..

Tänään ei sitte lähdetykään sinne Messilään, vaiks sää oli aivan ihana. Niko on kippee nii siirrettiin reissua sunnuntaille. Huomenna ois tarkotus mennä Aamukaste-elokuvan yleisönäytökseen illalla, ja perjantaina lähdetäänkin Raisioon todennäköisesti. En tiiä miks, mut mulla on ollu tosi kiva päivä. Johtuu varmaan tosta auringosta, joka paistoi koko päivän :)

5 kommenttia:

 1. loll vähänkö matkit annika-o blogia!

  VastaaPoista
 2. älä välitä^ ootko muute kesä3 isonen ? =)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: en matki

  Anonyymi: no en todellakaan välitä :D en oo tänä vuonna millään riparilla isosena :(

  VastaaPoista
 4. Sie oot nätti ! :)
  Toivottavasti kirjootukset mennee hyvin ! :D
  tsemppiä!!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiitos :) jooh tsemppiä tarvitaan, ja mäkin toivon kyllä et ne menis ihan hyvin :D

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX