maanantai 1. helmikuuta 2010

010210

Tänään käynnisty mute-esitysten 6 päivän putki, joka päättyy lauantaina mutepartyihin, lauantaita odotellessa :) En oo pitkään aikaan käyny shoppaamassa, kun en oikeen mitään tällä hetkellä tarvii, paitti uudet talvikengät. Tai mä tarvisin, en enää sillä löysin just täydelliset kengät ja tällä hetkellä ne lepää eteisessä.


Anttila 30€ (44,95€)

Kerroin jokin aika sitten projektista, joka liittyi kloriittiin. Aikamoinen projekti se olikin sillä ei kloriitti oikeen halunnu tarttua noihin housuihin, mutta loppujen lopuks onnistuttiin ja lopputuloskin oli kivannäköinen. Laitan kuvia noista farkuista päällä kun ehdin, mutta tässä nyt parit kuvat, joiden tarkotus on havainnollistaa farkkujen väriä. Kuvia farkuista ennen kloriittia mulla ei valitettavasti oo.Farkut on alunperin Vero Modasta, ja valmiiks jo kulutetut. Mua ehkä vähän harmittaa että joistain kohdista niistä tuli turhan vaaleat.

Kun saan julkaistu tän postauksen, niin laitan koneen virusskannerin päälle, tää välillä hitailee niin paljon, että en halua ees tietää mitä mahtaa täältä löytyä.

Tässä kuitenkin parit rakeiset kuvat päivän asusta. Tän viikon vaatteet menee aika paljon muten mukaan eli mustaa ja yksinkertaista vaatetta.Neule Zara, mekko Kappahl & korut Lindex

6 kommenttia:

 1. Those jeans look great can't wait to see them on you :D don't really like the boots thou dunno why :s AHMED

  VastaaPoista
 2. hitsit mun pitäs ostaa just ihan tavalliset mustat saappaat, nuo näyttää tosi kivoilta :-)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: i havent try them yet so im also looking forward to see them on me :D i like the boots cause they are so simple and ordinary.

  Sanni: kiitti :) mullakin oli ostoslistalla kauan, sitten kun näin noi ja vielä noin halvalla nii en voinu jättää niitä ostamatta :)

  VastaaPoista
 4. kivat saappaat ja ihana asu :)

  VastaaPoista
 5. I´ve the same cardigan :D I love it!
  Nice blog :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX