tiistai 19. tammikuuta 2010

One stupid call and I end up alone. Can't keep living with a feeling that I'm giving up everything for you.

Viikonlopun hiljaisuus johtui siitä, että vietin viikonlopun koulussa. Tosiaan viimeviikon seitsemästä päivästä mä vietin seitsemän koulussa mute treeneissä, koska meijän Paluu kielletylle planeetalle- rockmusikaalin ensi-ilta on jo ens viikolla iiks. Perjantaina on kenraaliharkat ja toivotaan että menee hyvin.

Tänään oli tokavikat mute treenit ja koulupäivä oli 8-17... Onneks esitykset tosiaan alkaa ens viikolla ja kestää pari seuraavaa viikkoa, joten kun selviin mute urakasta, on aikaa panostaa ylppäreihin, ja täytyis saada pari biisiä siihen kuntoon, että voidaan äänittää ne.

Pitemmittä puheitta mielenkiintosempiin asioihin. Multa siis pyydettiin parempaa kuvaa siitä uudesta laukusta ja tämän parempaa kuvaa siitä ei kyllä saa. Noissa laukun reunoissa on myös tollaset kullahtavat niittipallo rivit kun tossa edessä, mutta vaan pienempiä niittejä.


Friis & Company

Asukuvia ei oo menneiltä päiviltä, koska oon viihtynyt gollarit jalassa pitkälti koko viikonlopun ajan. Eilen illalla eksyin vahingossa H&M:n nettisivuille ja hetken mielijohteesta tilasin sandaalit/gladiaattorit, joita oon jo kauan kattellu.Noi on mun mielestä tosi kivan näköset, ja aattelin tuunata ne koristelemalla ne niiteillä. Löysin meinaan kesällä aivan täydelliset niitti gladiaattorit täältä Salosta (?!) hintaan 60€ ja olisin ostanut ne, mutta koko 37 oli armottoman suuri mulle eikä pienempiä ollut =( Noi on tosi saman tyyliset joten ilomielin kotiutan noi hintaan 9,95€, vaikka laatu on mitä on..

Ja lopuks vielä päivän asu. Mulla on ollu aamuisin tosi kiire, joten kaapista on päälle eksynyt mahdollisimman yksinkertaisia ja rentoja vaatteita.


Neuletakki Zara, toppi & leggarit GT, huivi H&M ja korut H&M, Lindex & Nomination

PS. Muistakaa KYSYÄ ! KYSY ! ASK ! FRÅGA! Kysymyspostauksen kysymyksiin vastaukset saatte loppuviikosta.

PPS. Muistakaa osallistua myös Emmin blogibileisiin :)

3 kommenttia:

 1. Käytät aika paljon samoja vaatteita

  VastaaPoista
 2. ^ niinpä olisi kiva nähdä joskus jotain uutta! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: lempparit tuppaa pyörimään päällä eniten

  Anonyymi: katon mitä voin tehdä asialle :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX