torstai 7. tammikuuta 2010

And I can't think of anybody else who I hate to miss as much as I hate missing you.

Heipä hei ! Ensimmäinen koulupäivä takana ja ikävä lomaa jo nyt.. Pääsin koulusta jo 12 aikaan mutta jouduin tapettikauppoja kiertelemään Nikon kanssa. Heh, nyt mun tekeekin mieli tehdä näille mun seinille jotain. Löysin ittelleni täydellistä tapettia ja voisin tosissani harkita mun seinien tapetoimista ja maalaamista uudelleen, koska nää vaaleenpunaset ei oo oikeen enää mun makuun.

Samalla reissulla käytiin Timanttisilla hakemassa parit Nomination-palaset, jotka ostin joululahjaks saadulla lahjakortilla. Rahaa jäi ylikin reippaasti, joten täytyy varmaan käydä joku päivä hakemassa vielä joku kiva pala. Eli tälläset otin:


Vaalea helmen tyylinen kivi & enkeli, jolla on jousipyssy kädessä

Vihdoinkin kotiin päästyäni innostuin leikkimään kameralla, tarkotuksena kuvata päivän asu.


Raitapaita H&M, toppi GT, farkkuleggarit Vila, kaulakoru H&M, niittikorut Lindex & 2 klp Nominationeja

Teen illemmalla lempparivaate-postauksen valmiiksi, mutta nyt lähden kauppaan hakemaan kanaa salaattia varten. iskä tosiaan tuli juuri kaupasta, mutta kanat jäi kauppaan..

PS. Edelleen voi postausideoita laittaa, jos mieleen tulee :) Entäpä kysymyspostauksen kohtalo ? Kiinnoistaisiko sellainen ? =)

4 kommenttia:

 1. Hyvä toi vika kuva :D Ja ihana toi nomination kivi, näyttää ihan helmeltä! Joo kysymyspostaus ois ihan kiva vaik mul on aina vaikeuksii koittaa keksii niitä kysymyksiä :D Joku huonepostaus ois kiva, ja vaik nyt et sun huone nyt ja sitten sen jälkeen jos aiot sen laittaa uusiks :)

  VastaaPoista
 2. kyssäripostaus olis kyllä kivsu :)))))))

  VastaaPoista
 3. anonyymi: apua oon sellanen sähläri että voin 99% todennäkösyydellä sanoa että videopostaus ei tuu onnistumaan, ja sitä paitti kukaan tuskin jaksais sitä kattella. päivän naurut siitä sais kyllä :D

  -nanna: haha :D munki mielestä toi nomination laatta oli kiva :) itseasiassa oon tehny huonepostauksen, jostain tuolta arkistoista se löytyy.

  Jenah: joo, voisin kyllä tehdä sellasen. toivottavasti niitä kysymyksiä sitten tulis sen verran että sais sen postauksen kasaan.
  JOS TE LUKIJAT KYSYTTE NII KYLLÄ MÄ VASTAAN :D

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX