perjantai 7. syyskuuta 2012

being sick

kuvat weheartit

Heipat pitkästä aikaa! Mun piti tulla päivittelemään jo sunnuntaina, mutta koko viikonloppu meni niin kiireisissä merkeissä, etten ehtinytkään. Kiireet eivät suinkaan oo syy tähän pieneen hiljaisuuteen, vaan lääkärin mukaan "määrittelemätön akuutti ylähengitystieinfektio". 
Oon tiistai-illasta asti viettäny aikaa Gossip Girlin vitostuottarin ja tv:n parissa sängyn pohjalla. Vieläkään ei olla selvillä vesillä, vaan viikonloppu menee myös samoissa merkeissä. Jos teillä ihanilla on mielessä jotain hyviä leffoja/tv-sarjoja, niin laittakaapa vinkkejä tän postauksen kommenttiboksiin? Mä kaipailisin ehdottomasti hyviä leffoja katottavaksi! :)

4 kommenttia:

  1. itelle ehdottomia sairastelun piristäjiä on täydelliset naiset ja frendit!! olin just viikon kipeenä niin noita sarjoja tuli kyllä kulutettua :D

    VastaaPoista
  2. Ah, rakastan meikkejä ylipäätään, mutta mulle on muodostunut hirmuinen fiksaatio meikkisiveltimistä ja meikkien säilytyksestä. Onkin ihanaa nähdä miten muut järjestelee meikkinsä (kun omani ovat pöydällä leväällään) ja tuo boksi on ilmeisesti Ikeasta? Muistelin tuollaisia siellä nähneeni..

    VastaaPoista
  3. Oii munki pitäis päästä kattoo tota Gossip Girl 5! Oon odotellu sitä tuotantokautta, jotta voin samantien katsoa kaikki jaksot putkeen boxilta. ;-)

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX