torstai 22. joulukuuta 2011

221212

Moikka! Joulu lähestyy ja mun joulufiilis on ihan hukassa! Oon tänään ollu aamulla mammaa ja pappaa moikkaamassa ja kaupungilla pyörimässä. Testailin muuten puhelimen kameraa, meinaan nää yllä olevat kuvat on otettu puhelimella. Miltäs näyttää? Mun silmään nää näyttää ihan jeeseiltä - ehkei enää tarvii järkkäriä raahata joka paikkaan vaan näistä puhelimen kuvista tulee ihan hyviä?

Shoppaamaan mun ei pitäny mennä (enkä mennytkään!), kun huomenna tehdään kaverin kanssa pikavisiitti Turkuun, mutta muutama ihana juttu Lindexin aleista tarttui mukaan. Mä voin vaikka kuvailla viime aikasia ostoksia tänne teijän nähtäväks jos haluutte :)

Mun tarttis tänään siivota, tehdä joulutorttuja ja vaikka mitä! Tuntuu, että aika loppuu ihan kesken.. Huomenna aamupäivällä on kuororeenit aattoa varten, sitten se Turun reissu ja illalla mennään parhaiden tyttöjen kanssa yhdessä syömään - kuulostaa aika täydelliseltä päivältä vai mitä? ;) Ai niin, onhan mulla vielä parit lahjat paketoimatta, joulukoristeet kaivamatta laatikoistaan ja mainitsinko jo, että pitää siivotakin vielä?

7 kommenttia:

 1. ei olis kyllä uskonu et noi kuvat on otettu kännykän kameralla :-)

  VastaaPoista
 2. on kyllä ihanat noi iphonen kuoret :)!

  VastaaPoista
 3. iphonessa on oikeesti hyvä kamera, varsinki just kun päivänvalossa kuvaa! :)

  VastaaPoista
 4. en huomannu mitään eroa kuvissa!!! eli tooosi hyvä kamera ja saa oikeesti hyviä kuvia ;))

  VastaaPoista
 5. Kyllä on tosi hyvä kamera puhelimessa! Upeita kuvia, varsinkin toi ensimmäinen :)

  VastaaPoista
 6. ida: jep, vähän sama! hyvä tietää, että tolla saa ihan jees kuvia ko on valoisaa :)

  Alisa: niin on! :)

  karoliinaaaa: jep, niin näyttää olevan! mulla on aina ollu nokian puhelimissa "hyvät" kamerat, mutta ei ne vedä mitenkään vertoja iphoneen!

  Stina: jep, siltä vaikuttaa ;)

  Peppi: kiitti! kiva ko saa puhelimella oikeesti ihan jees kuvia nii tulee kameraakin käytetty eikä se o vaan koristeena puhelimessa :-D

  Aurora: kiitti :)

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX