lauantai 16. heinäkuuta 2011

HELP!




Mä kaipailisin vähän teijän apua! Ollaan elokuun alussa lähdössä ulkomaille, ja mua kiinnostaisi tietää mistä lomakohteista te ootte tykänny ja mitä suosittelisitte? Suunnitelmat on vielä ihan auki, mutta ois oikeesti tosi ihanaa jos viittisitte auttaa mua. Mä en oo koskaan ollu rantalomalla, joten mulla ei oo aavistustakaan mihin kannattaisi suunnata. Joku eksoottinen paikka koukuttais aika kovasti mutta en mä oo kyllä aatellu Thaimaahan lähteä.

PS. Mielellään sellanen paikka missä on myös hyvät shoppailumahdollisuudet lähellä ;)

30 kommenttia:

  1. Pariisi on uskomattoman ihana ja samoin skiathos! Skiathos on siis Kreikan yks pikkusaari ja siellä on tosi ihania ihmisiä ja lämmin!! :D

    VastaaPoista
  2. hmmm en tiedä aioitko nyt lähteä jonnekkin kauemmas (siinä taapauksessa australia ja uusiseelanti ovat aivan mahtavia) vai ihan eurooppaan josta itse mieluiten matkustan Pohjois-Italiaan. AIvan älyttömän kaunista, hyvää ruokaa ja milanot ja Nizzat aivan lähettyvilä:)

    VastaaPoista
  3. Menkää Kreikan Kefaloniaan, finnmatkoilta löytyy ja yks kreikan kauneimmista saarista! Kristallinkirkas turkoosi vesi ja paljon vihreää ja unelmarantoja ympäri saaren! +Tietenki ihanat ihmiset ja takuuvarma lämpö varsinki elokuussa! Voin suositella sydämeni pohjasta, varsinki ku oon puoliks kreikkalainen, joten kreikkaa on koettu monelta taholta. (-:

    VastaaPoista
  4. RHODOS! On siis Kreikan saari Välimerellä, lähellä Turkin rannikkoa. Paljon pitkiä rantoja, paljon tekemistä, paljon nähtävyyksiä, kauppoja, ravintoloita.. Ei todellakaan tule tylsää! Ollaan käyty siellä perheen kanssa jo kaks kertaa ja kolmas kerta tulee ens viikolla :-)

    VastaaPoista
  5. Itse tykkään tosipaljon kreikasta ! Ollaan käyty sielä neljä kertaa ja se paikka on tullu tosi tärkeeks. Ihanat rannat, tosi mukavii ja kohteliaita ihmisiä, lämmmin ja ihan semi halpaa :D

    http://justmylifetinja.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. kreikan samos oli ihana saari! oltiin pienessä kalastajakylässä, josta löytyi myös kivoja pikkukauppoja ja kauniita rantoja (: ehdottomasti kaunein paikka, missä oon käynyt!

    VastaaPoista
  7. Kyprokselle kannattaa ehdottomasti lähteä♥ Löytyy mm. ihanat rannat, euroopan isoin vesipuisto, shoppailumahdollisuudet, etc..

    VastaaPoista
  8. Ite oon käyny lähemmäs 10 kertaa Thaimaassa vähän ympäriinsä ja joka kerta on ollut kyllä onnistunut reissu :-) että jos kumminkin vaihdat mielesi niin siellä suosittelisin Hua Hiniä ja Bangkokkia. Myös Phuket ja Pattaya on ihan jees!

    VastaaPoista
  9. Ite olin viime syksynä Kreetalla ja tykkäsin kyllä tosi paljo! Se on siis Kreikan yks saarista :)

    VastaaPoista
  10. Thaimaaa ja erityisesti Krabi! Suosittelen!

    VastaaPoista
  11. Italia!!! Se on niiiin ihana maa! Ainakin Italian saaret, Sisilia ja Sardinia, joissa oon molemmissa käynyt (:

    VastaaPoista
  12. Kreikka ja Kypros parhaat missä oon käyny ;)

    VastaaPoista
  13. itsekin pohdin täällä tällä viikolla, että missähän mahtais olla kivaa lomailla ja naisen kukkarolle sopiva paikka. :)

    Kiina oli aika upea paikka, olin siellä muutama vuosi sitten kuukauden. Tekisi mieli lähteä sinne uudelleen, mutta myös Kypros ja Espanja houkuttelevat.

    VastaaPoista
  14. olin ite viime vuonna kyproksella ja tykkäsin tositosi paljon ! siellä on myös hyvät shoppailu mahdollisuudet. suosittelen :)

    VastaaPoista
  15. Jos haluat vähän erilaisen loman, millä joka toinen ihminen ei käy, suosittelen Jenkkien New Orleansia. Shoppailemassa en siellä niinkään käynyt, mutta kauppojakin löytyy kerta iso kaupunki on kyseessä. Päivällä on paljon nähtävää French Quarterissa katutaiteilijoista pikkuputiikkeihin ja kahviloihin. Yöelämä on parhaimmillaan kuuluisalla Bourbon Streetillä, missä on älyttömän paljon baareja ja ravintoloita, joissa ruoka on oikeasti tosi hyvää!

    VastaaPoista
  16. Sanoisin kans Kefalonian saari Kreikassa, mitä joku täällä jo ehdottikin. Aivan mieletön paikka ja mun sydän jäi sinne!♥

    VastaaPoista
  17. mun mielestä koko italia on ihan täydellinen, oon ollu siellä ricciones/riminissä ja tykkäsin ü mut uskon että parempiakin paikkoja löytyy italiasta, toi valikoitu voimistelutapahtuman takia :-D ja kreikka on kans ihana, oltiin joskus siellä korfulla ja se oli itse täydellisyys!

    VastaaPoista
  18. JENKKEIHIN ! miami beach, suosittelen ! mutta se on kyllä kovin kaukana ja sinne pitäisi lentää esim pariisin kautta .. tulin ite lähiaikoin sielt, IHANA BEACH , ja tosi paljo kauppakeskuksii, mis on mm. guessin outlet, tommy hilfiger outlet, dkny outlet, JA VIELÄ SIKA HALVALLA ! siel oli tosi mukavii ihmisiiki (= parhain kauppakeskus siellä oli mun mielestä sawgrass mills, sekä dolphin mall, googleta jos kiinnostaa (==

    VastaaPoista
  19. kypros tai sisilia ! : ) suosittelen molempia ! yks mitä kans maisemien puolest suosittelen o madeira, mut siel ei oo vissii ku yks hiekkaranta : D

    VastaaPoista
  20. Kypros ! Kaikki kaupungit on tosi lähellä toisiaan, koska saarikin on itsessään hyvin pieni. Lentoaikakin on hieman yli 4h, joten ei niinkään paha. Protaras on ihana rantalomakohde, jos ei halua kuin makoilla rannalla. Illalla onkin mukava ottaa taksi ja mennä vaikka käymään Agia navan yöelämässä, ja sieltä niitä baareja & klubeja löytyy kuin muille jakaa :) Suosittelen !

    Ps. PIdä mukava matka - minne sitten ikinä lähdetkään :)

    VastaaPoista
  21. Jos haluat rantalomailla ja shoppailla samalla niin suosittelen Barcelonaa ! Siellä on tosi hyvät ostosmahdollisuut, kivat maisemat, ranta ja tosi hienoja nähtävyyksiä :)

    VastaaPoista
  22. kertoisin jos tietäisin, sillä oon käyny vaa ruotsis, viros =( pidä kuitenkin mukava loma !!!

    VastaaPoista
  23. Hmm no suosittelen Roodoksen Falirakii! (: Siellä on ihanii rantoja ja hyvii kauppoja, tai sitte Turkki jossa on ihan järkyttävän isoja bazaareja! Turkista Marmaris, Belek ja Alanya on hyviä paikkoja. Turkin ainoo miinus on tosi "agressiiviset" myyjät. Tosin turkissa on enemmän kauppoja ;) Jos hiekkarantaa haluut niin Roodoksella on muuten kivirantoja, paitsi se faliraki. Jos nyt ite olisin menossa jonnekkin niin menisin Bora Boralle, Thaimaasee tai jonnekki sinne Thaimaan lähistölle, mut niitä en voi suositella ku en oo niissä (vielä) ollu :D

    VastaaPoista
  24. KROATIA; SPLIT!! siis oikeasti ihana paikka ei ny liikaa turistejakaan ja siis aivan ihana luonto ja kaikki ja no shoppailumahiksii löytyy esim. topshopit, dorothy perkins, miss selfridge ja kaikkee oikeesti tosi ihanaa siis. oon käyny varmaan 8kertaa ja en kyllästy! rantaclubeja mielinmäärin suosittelen ;)) ja no totta että kivirantoja on vaan mutta ihanan sileeksi hioutuneita<3 oon siis käyny aikalailla jokasessa välimeren rantakohteessa ja pienemmilläki rannoilla mutta siis tosta tyksin eniten :) trogirin lähellä varmaan yöpyisin mieluiten

    VastaaPoista
  25. Ite suosittelisin mun lemppari lomakohdetta, eli Romaniaa! Ihania pikkukatuja ja suurkaupungin tuntua siel pääkaupunki Bukarestis. Ei oo ihan rantalomakohde, mut todella ihana maa :) voittaa mun mielestä Pariisit ja Roomat ihan mennentullen!

    VastaaPoista
  26. Itse palasin juuri Suomeen Sisilian reissulta! jo heinäkuussa siellä oli varjossa +40 ja elokuussa kuulemma vielä lämpimämpää! suosittelen kyllä!

    VastaaPoista
  27. teneriffa ;)) -tiedätkylläkuka

    VastaaPoista
  28. Mä suosittelen Teneriffan Playa de las Americasia! Siel on syöminen ja juominen halpaa ja ku vähän jaksaa kävellä, ni sieltä löytyy kalliita merkkiliikkeitä (Lacoste yms.), mut myös ihania, vähän halvempia liikkeitä kuten Stradivarius, Zara, Mango.. :) ja ihania halpoja koruliikkeitä!

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX