tiistai 26. heinäkuuta 2011

5.-12.8. Alcudia, Mallorca, Spain!




Noniin, saatiin vihdoinkin se matka varattua! Meillä ei ollu aikomustakaan suunnata Espanjaan mutta kuinkas kävikään? Mä kyselisin taas teiltä neuvoja, ketkä on ollu Mallorcalla. Meidän hotelli sijaitsee Alcudiassa, mutta suunnitelmissa ois käydä muitakin kaupunkeja läpi.

Joten, mä kaipailisin vinkkejä paikoista, jotka näkemisen arvoisia, bussien/taksien hintatasosta yms. Kertokaa kaikki mitä mieleen juolahtaa, mistään tiedosta ei varmasti ole harmia :)

10 kommenttia:

  1. Me oltiin tuolla samaisessa paikassa pari vuotta sitten :) Reissu oli mitä mahtavin ja suosittelen kyllä! Vuokrattiin auto pariksi päiväksi ja ajettiin läheisille vuorille joiden toiselta puolen löytyi eräs aika hieno ranta. Sinne vei kyl melko kammottava pikkanen vuoristotie... Lisäksi jos shoppailu kiinnostaa niin ehdotan että käytte Palmassa, sieltä löytää vaikka mitä! Miljoona pienempää kenkäkauppaa josta itekkin ostin saapikkaat n.25e hintaan:) Hyvää matkaa teille!

    VastaaPoista
  2. Me ollaan oltu kans Mallorcalla, Alcudiassa ! Ihana paikka, lähtisin heti uudestaan jos vaan pääsisin ♥ Hotellin nimee en muista ja missää näkemisen 'arvoses' paikas ei käyty. Ainut mikä tulee mieleen on ne myyjät sielä rannalla jokka myy kaikkee ihania hedelmiä :D

    VastaaPoista
  3. Mäkin oon ollu Alcudiassa, ihan mukava paikka:)

    VastaaPoista
  4. ooh! oon kateellinen, ihanaa lomaa<3

    VastaaPoista
  5. vitsi just tänään varattiin matka tonne kaverin kanssa, mennään viikkoa myöhemmin kun sinä!:) laittelehan sitten heti postauksia tulemaan kun kotiudut niin vakoilen vinkkejä ;)

    VastaaPoista
  6. Janette: voi kiitos, ja kiitos vinkeistä! :) Palmaan ollaan suunniteltu menevämme ainakin, saa nähdä jos muualla käydään :>

    Tessahej: oi kivaa kuulla :) en malta oottaa että pääsen tonne :>

    Anonyymi: kiva kuulla! :)

    emmi: voi kiitos paljon<3

    jjehna: juuvai! koitan laittaa nii nopeesti ko ehdin :)

    VastaaPoista
  7. Disney-kauppa Palmassa on ihana ja varsinkin öisin ne valaistut katedraalit ja niiden pihat on ihania! (: Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
  8. Mikaela: voi kiitti vinkistä! ja kiitokset! :)

    VastaaPoista
  9. anteeksi typerä kysymys mutta joulukuuussa kanariansaarille suuntaava haluis tietää et onko tää mallorca kuinka pitkällä Gran Canariasta?

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: mä en osaa vastata ollenkaan tohon kysymykseen. mallorca on erillinen saari niiko gran canariaki?

    VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX