tiistai 18. tammikuuta 2011

vapaapäivä

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
ruutis Vila, takki H&M, kaulahuivi Gina Tricot, kengät Converse & laukku Friis&Company
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mulla oli (ja on edelleen) vapaapäivä, jonka tarpeessa oon ollu pienen ikuisuuden. Musta tuntuu, että oon koko ajan menossa paikasta toiseen, eikä oo oikeen aikaa hengähtää. Heräilin siinä puolenpäivän aikoihin, söin aamupalaks super hyvää salaattia, suosittelen! Tää "aamu" oli just sellanen, mistä mä tykkään: lempi blogien lukemista, nami aamupala, hyvää musaa - sai vaan olla rauhassa, eikä ollu kiire mihinkään.

Iltapäivästä mä sitte suuntaisin keskustaan hakemaan Punanaamiosta muutamat jutut ihananille tytsyille, jotka ei ite jaksa raahata perseitään tänne Turkuun asti(ootte ihania♥) ja törmäsin tuttuihin naamoihin sielä. Mulla on metsästyksen alla täydelliset wedget, joista on tulossa erillistä postausta. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että mun on pakko kotiuttaa yhdet Vagabondin rakkauskengät, vaikka niitten hinta onkin aika suolanen, saas nyt nähdä. No mähän en tietenkään löytäny mitään vastaavia kenkiä, vaan ajauduin penkomaan Ginan alerekkejä. Ei siinä mitään, löysin vaikka mitä kivoja juttuja, jotka ois normaalisti maksanu yhteensä 82,50€ ja mä maksoin niistä vaivaset 26,60€ - works for me!

Laittelen noista ostoksista sitte myöhemmin kuvia. Mutta hei lukijat, onko teillä kokemusta H&M:n farkuista? Löysin nimittäin yhdet tosi ihanat ja nappasin mukaani. Oon kyllä jääny miettimään, josko sittenkin palautan ne :/ Tosin sainpahan ainakin tuhlattua loput joululahjaks saadusta lahjakortista.

Meillä ois huomenna kasvatuspsykologian tentti, josta mä en tuu selviämään en sitten millään. Sehän ei nyt sinäänsä oo yllätys.. :D Enivei, sellasta tällä kertaa. Meen nyt lukemaan (ainakin yrittämään) tohon tenttiin, moikka!

PS. Muistakaapas käydä huutelemassa noita kohteita ennen kun ne sulkeutuu 20.1 klo 20.00 täällä!

8 kommenttia:

 1. mullekki ois kelvannu vapaapäivä :D

  VastaaPoista
 2. Oona: musta tuntuu, et varmaan monelle muullekin :-D

  VastaaPoista
 3. voi vitsit mäki olisin kyl vapaapäivän tarpees!! ja kiva ku sulla on kassit pullollaan, mä en ikinä aleista löydä mitään, ja normaali hintasina mul ei oo rahaa ostaa paljo mitään :D:D

  VastaaPoista
 4. Sara: eiko hommaamaan vapaapäivä ;D no ei mullakaan aina oo, välillä löytyy jotakin :>

  VastaaPoista
 5. h&m:n farkut on tosi mukavia päällä, mutta haaraosa ja saumat kuluu tosi helposti ja hajoaa :/

  VastaaPoista
 6. Maria: joo vähän samanlainen kuva mullakin niistä on :< ja eiks ne veny aikalailla ja löysty myös ? :s

  VastaaPoista
 7. hei nainen, jos etit sellasia mustia kiilakorko wedgejä, niin tsekkaappas yhet seppälän wedget, mustaa tekonahkaa ! hinta oli jotain 39.95 luokkaa. emmä tiiä onko sellaset mistä tykkäät, mut tuli niistä vaan mieleen ne mitkä sul oli jossain vaihees h&m:stä tilattuna ja palautit(?). Salon seppälässä siis bongailin.

  VastaaPoista
 8. emmikoo: oot ihana! kiitti vinkistä, käyn heti kattomassa ko ehdin :) palautin ne joo, tosi matala varsi ja ei ollu hirveen tukevat jalassa :/

  VastaaPoista

Canon EOS 450D
Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS
Canon EF 50mm f/1.8 II
Samyang 8mm 1:3.5
Canon SPEEDLITE 270EX